Newsfeed

Soul Secret: Modne for suksess?

Soul Secret - Babel

Når det italienske bandet Soul Secret neste måned gir ut fjerdeskiva Babel, får man håpe at en av Italias største hemmeligheter på den progressive power metal-scenen, vil få den oppmerksomheten de fortjener.

Fra debutalbumet Flowing Portraits kom for ni år siden, har italienerne levert prog metal av høy kvalitet. Deres forrige utgivelse var en perle av et album, som det tok litt tid å komme inn i, og fikk en velfortjent plass på topp ti-lista mi for 2015. Utover den tekniske ekspertisen gruppa innehar, er det de melodiske vokallinjene som tar musikken et steg videre, og med tre foregående vokalister, er det fra 2013 Lino Di Pietrantonio som har stått bak mikrofonen. Babel blir gitt ut den 28. juli på italienske Golden Core Records.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*