Newsfeed

Septicflesh: Veteraner med blod på tann.

Septicflesh - Codex Omega

Det har gått tre år siden Septicflesh forrige skive kom ut, og i september er grekerne igjen klare for å rive ut ørene til fansen med den ekstreme dødsmetalen sin. 

I sitt 27. år, med tretten utgivelser bak seg, er det ingenting som tyder på at medlemmene i bandet har roet ned tempoet sitt noe særlig, utover de tre årene på midten av 00-tallet da gruppa var oppløst. Midt i prossessen med utgivelsen av det forrige albumet, sluttet trommeslageren Gianakopoulos som hadde vært en del av bandet siden bandet fant sammen igjen i 2007. De fikk inn Kerim Lechner, kjent som Krimh, et nytt fjes vi i Oslo fikk oppleve under konserten de holdt sammen med Aborted og Kataklysm på Blå i begynnelsen av 2016. Codex Omega, som blir gitt ut 1. september, vil være den første skiva han bidrar på, men med tre år i bandet, og som det profesjonelle bandet Septicflesh er, har denne prosessen gått smertefritt.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (521 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*