Newsfeed

Uncommen Evolution: «In your face»

Uncommen Evolution – Junkyard Jesus

Montana er kjent for sin flotte natur, og fjellkjeden Rocky Mountains går gjennom den vestre delen av delstaten. I tillegg til flott natur byr Montana på mye flott rytmisk musikk, og her er det relativt ferske bandet Uncommen Evolution en spennende tilvekst. I morgen slipper kvartetten sin debut som har fått det artige navnet Junkyard Jesus. Kvartetten liker mye forskjellig musikk, men høy «in your face» hardrock er hva de byr på selv. Musikken har groove og sveip innom stoner rock og soundet er faktisk ganske egenartet. De som liker band som Clutch, Crobot og Truckfighters vil sannsynligvis også like musikken til Uncommen Evolution. Fornuftig nok så har Montanamusikerne hyret inn en skikkelig produsent som kan hardrock til å bistå. Valget falt på smått legendarisk Machine som har gjort svært mye bra for band som Cluch, Crobot og Lamb Of God. 

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

 

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*