Newsfeed

SkeleToon: A nerd metal project

Skeletoon – They Never Say Die

Power metal er en sjanger som tilsynelatende har en tendens til å ha lyrikk om drager, fangehull, tårnjomfruer og diverse fantasy. SkeleToon har en annen innfallsvinkel på den nye skiva som skal spilles inn til neste år. Skiva heter They Never Say Die og er basert på filmen The Goonies. Det vil være den italienske kvintetten sin tredje skive på kort tid. Debuten The Curse Of The Avenger kom i fjor, og Ticking Clock kom i mars i år. SkeleToon er jammen kjappe i avtrekket hva gjelder å produsere album!

SkeleToon ble startet opp i 2011 av bandet sin vokalist, Tomi Fooler som ynder å kalle bandet et nerd metal project. Han sier også at musikken er for de som liker old school power metal og «geek stuff». They Never Say Die er allerede totalt skrevet og musikerne sverger på at skiva er deres mest episke og orkestrerte album til nå. «Speed, power og symphonic arrangements is melted together». Skiva er også en hyllest til en film som kvintetten beundrer og vokste opp med.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*