Newsfeed

Adimiron: Dypdykk i det mørke

Adimirion – Et Liber Eris

Med fire album bak seg hvor av tre er kritikerroste er det knyttet stor spenning til Adimiron sin femte skive. Skiva kommer 3 november og heter Et Liber Eris. Åpningssporet «The Sentiel» tar oss med tilbake til de gylne dagene med progressiv og atmosfærisk death metal. «The Sentiel» er for øvrig en tilnærmet perfekt introduksjon på hva den nye skiva har å by på. Adimirion har alltid vært kjent for å gå sine egne veier og ikke la seg påvirke av trender og annet. Alessandro Castelli som er grunnlegger av bandet og komponist sier at den nye skiva er et dypdykk inn i det mørkeste dypet av den menneskelige bevissthet.

Italienerne har holdt på siden 1999 under Adimiron fanen, men før det het de Angels Of Darkness. Fra 1999 og utover spilte bandet melodisk death metal/black metal. Med årene konverterte de stilistisk til progressiv thrash metal/death metal. Lyrisk dreier det seg ofte om det mørke og om misantropi som er et hat eller mistro overfor menneskeheten, eller en tendens til å mislike og mistro andre mennesker. Ikke akkurat lystelig tematikk!
Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*