Newsfeed

Slow: Weird but cool

Slow –V Oceans

Déhà er en relativt ung multiinstrumentalist som er fra Mons i Belgia, men som har valgt å flytte til Sofia i Bulgaria. Her driver han sitt musikkstudio HHStudios som også kalles HHProductions og han produserer musikk for diverse band. Déhà har spilt i utallige band som Black Sin, Clouds, Aurora Borealis, Coag, Cult Of Erinyes, Deos, God Eat God, God Enslavement, Ignifer, ImberLubminis, K.F.R., Lebenssucht, Lidden, Maladie, Merda Mundi, Souces Of I, Ter Ziele, We All Die, Yhdarl. Noen av disse som session musiker, og noen som bandmedlem og noen som rene soloprosjekter. En rimelig allsidig fyr kan jeg trygt fastslå, og definitivt er stor personlighet.

Nylig slapp Déhà skiva V Oceans under bandnavnet Slow, som er et enmannsband som har dark athmospheric funeral doom på agendaen. Det var skive nummer fem fra Slow som startet opp for ti år siden, og to år etter kom debuten. Déhà omtaler seg mentalt slik, «Extreme, paradoxical, egocentric, has got knowledge and knows it, thus is arrogant and all that kind of words. You’d better know me before starting judging me. I am weird, I mean it. Yet I am cool. Got it?»

Musikken er denne, «I make different kinds of noise for my own personal will and envy. Let’s say that these are my main occupations : Yhdarl (duo with Larvalis, Black/Drone/Doom), Merda Mundi (solo project, Black Metal), Imber Luminis (solo project, Melodic/Athmospheric Doom/Black), Slow (solo project, Drone/Ambiant/FuneralDoom), Khel (solo project, Noise/DeathAmbiant), Alenda (solo project, Ethereal/Melodic/Ambient), compositor, singer & sound engineer of Deviant Messiah (Death/Black), singer of Wunde (sick black industrial noise), guitar & vocals in The Undisclosed Twinz, Gigapenzor (duo with Dj Pie, Lolgrindtek). I am also the manager & percussionist of ragga act Jah El Camino».

Lyrikken, «I write English & French poems or texts, lyrics from solo and band projects, some macabre texts and is willing to write a full novel. One day I will do all of these».

Oppsumeringen, «Ambitious is the word. Trust yourself before trusting someone, or gods».

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*