Newsfeed

Nuclear Warfare: Most drinking Band of the World Award!

Nuclear Warfare – Empowered By Hate

Old-school metal er hva det tyske bandet Nuclear Warfare har drevet med de siste 16 årene. Det vi gjør ofte nok blir vi som regel gode til, og den tyske trioen er et uhyre aktivt konsertband. Aktivitet er det også hva gjelder nytt album, og det heter Empowered By Hate og kom tidlig i august. Albumtittelen reflekterer bandet sitt mål! Av alle plasser så er skiva spilt inn i Brasil av velkjente og velrenommert Caio Monfort i Papris studio. Skiva har 10 dundrende harde låter, og byr på akkurat det fansen vil ha av Nuclear Warfare, og det fansen elsker ved bandet.

Presseskrivet sier dette, This isn’t “Just Fucking Thrash”. This is “Thrash To The Bone”! I tilegg så omtales msuikken som 80 talls thrash smaksatt med Bay Area influenser. Inspirasjonskilder er Sodom, Kreator, Destruction, Judas Priest, Ramones og Megadeth. Trioen selv sier humoristisk at nåværende sted er Zerstreut og det betyr distrahert. I tillegg så omtaler de seg som, Most drinking Band of the World Award!

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*