Newsfeed

Vandenberg`s Moonkings: Mye ros og fine ord

Vandenberg`s Moonkings - MKII

Gitarfenomener finnes det  en mengde av, og vi har da også publisert en artikkel om dette på disse sidene. Et slikt fenomen er Adrian Vanderberg som er «boss» i bandet Vanderbergs Moonkings. Vanderberg gjorde seg første gang bemerket som gitarist og låtskriver i Vanderberg og Whitesnake. I nåtid er han aktuell med MK II som er den andre skiva til Vanderberg`s Moonkings. Det er et album som kommer 3 november, og hvor klassisk hardrock og moderne hardrock fusjoneres.

Som seg hør og bør er Vanderberg storlig fornøyd med skiva, og skryter uhemmet av bandet sin vokalist Jan Hoving som han mener har utviklet sitt stemmeregister ytterlige. Også bandet sin rytmeseksjon får masse lovord i form av at Vanderberg sier han har spilt med mange gode bassister og trommeslagere. Likevel mener Vanderberg at trommis Mart Ninjen Es og bassist Sem Christoffel er aller best! Mange fine ord her altså, og da gjenstår det bare å selv vurdere om dette stemmer.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*