Newsfeed

Metal United World Wide: Verdensomspennende metal dag!

Metal United World Wide (MUWW) er et nytt metal prosjekt, og et svært ambisiøst og spennende et. Tanken er å samle metal band, fans, konsert arrangører, media og alt som kan «krype å gå» innen metal for en stor felles begivenhet over hele planeten vår! Hendelsen skal gå av stabelen 5 mai neste år, og alle kan være med og de forskjellige showene er individuelt organisert.  Målet er å skape en verdensomspennende følelse av samhold innen metal, og med fokus på de bandene som kan regnes som undergrunnsband.

Et slikt gigantprosjekt trenger støtte, men tar ikke deltakeravgift, men får økonomisk drahjelp. En hjelp som foreløpig kommer fra ca. 20 konsert arrangører, og det vil tilkomme flere som støtter opp økonomisk etter hvert. Alle band, arrangører, mediapartnere og metal instititusjoner er velkommen og kan melde seg på her, eventuelt få ytterlige info events@metalroos.com.au

Metal United World Wide , og Wacken Open Air er en av støttespillerne. 5 mai bør følgelig alle som er metal fans sette av!

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*