Newsfeed

Malcolm Young er død.

Gitaristen Malcolm Young i AC/DC døde i dag nær 65 år gammel. Dødsfallet kommer bare noen uker etter at broren George Young døde. Malcolm Mitchell Young ble født i Glasgow, men syv år gammel flyttet familien til Australia. Malcolm Young var bror til AC/DC frontfigur Angus Young, og brødrene skrev mange av låtene I felleskap og sammen med vokalisten Bon Scott. På 80 tallet utviklet Malcolm Young store alkoholproblemer, men la seg frivillig inn på avrusningsklinikk. Innad i AC/DC ble faktisk Malcolm Young kalt «The Brain», men for to år siden ble han erklært dement.

Broren Angus sier at Malcolm var en perfeksjonist som  gitarist og låtskiver og han var visjonær og en unik mann, som alltid gjorde og sa eksakt det han ville. På nettsidene skriver broren også at han og Young hadde et helt spesielt forhold, og at det er vanskelig å beskrive hvor mye han har betydd i livet til Angus.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*