Newsfeed

Rig Time: Dønn ærlig!

Rig Time - War

La Crosse i Wisconsin er hjemsted for trioen Rig Time som spiller en musikk hvor hardcore og sludge er sentrale elementer. Musikken er ganske så rå og upolert og dundrende hard. Bandet består faktisk av et ektepar hvor Rebacca Fleming spiller gitar, og mannen Bryan W. Fleming tar seg av vokal og trommer. Mark Trueman spiller bass og synger.

I slutten av oktober slapp de skiva War, og med et slikt navn så er det jo naturlig med musikk som er alt annet enn vakker da jo krig er groteske saker. Trioen lever seg inn virkelig inn i musikken sin, og byr på seg selv på en måte jeg finner ekte og dønn ærlig.

Lenke:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6731 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*