Newsfeed

R.I. P. M.

Photo: Photophobia Art

Den italienske black metal-musikeren M. døde den 16. november av sykdom. Han var vokalist, og ofte enten gitarist eller bassist, i hel rekke av band gjennom slutten av 90-tallet frem til i dag. De to meste kjente var black metal bandene Opera IX og Skoll, men det siste bandene han var involvert i var The True Endless, Emortualis og Profezia. Han ble bare 43 år gammel. M sitt opprinnelige navn var Marco De Rosa. 

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*