Newsfeed

Asphodelos: Lys fremtid?

Det er kun to dager til at Asphodelos slipper debutskiva The Five Rivers Of Erebos. Mens vi venter på dette kan vi høre på Crowns Are Inherited, Kingdoms Are Earned som er den første singelen fra skiva. Asphodelos spiller death metal og har holdt på i snart ti år, så det var på høy tid de får ut sin debutskive. Nå bandet begynte så het de Hatred Within, men det varte bare i et halvt år. Bandet er fra den tyske byen Jena som er kjent for sin store optiske industri. Optikk er jo lyslære, og mange spår at Asphodolos har en lys fremtid.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*