Newsfeed

Saxon: Back to the 80`s

Saxon – Decade Of The Eagle

På den såkalte Black Friday slipper legendariske Saxon skivene Decade Of The Eagle. Skivene omfatter bandet sine ni første album, og følgelig skal vi tilbake med tidsmaskinen til 80 tallet. Decade Of The Eagle kommer som deluxe utgaver med 2 CD-er eller 4 LP-er. Frontmannen i bandet Biff Byford har tatt frem pennen og skrevet nye notater om bandet på 80 tallet, og funnet frem skjeldne bilder som følger med utgivelsene. Byford sier også at på 80 tallet var britisk rock og metal i front, og det var fantastiske tider som aldri kommer til å bli glemt. Saxon er fra byen Barnsley som har tradisjon med hornorkester, og hornorkester musikk er lysår fra Saxon sin heavy metal!

Låtene er:

1 Stallions Of The Highway
2 Big Teaser
3 Backs To The Wall
4 Militia Guard
5 Wheels Of Steel
6 747 (Strangers In The Night)
7 Suzie Hold On
8 Motorcycle Man (live)
9 Strong Arm Of The Law
10 Heavy Metal Thunder
11 20,000ft (live)
12 Dallas 1PM
13 And The Bands Played On
14 Never Surrender
15 Denim And Leather
16 Fire In the Sky (live)
17 Princess Of The Night
18 Power & The Glory
19 This Town Rocks
20 The Eagle Has Landed
21 Midas Touch
22 Sailing To America
23 Crusader
24 Devil Rides Out
25 Back On The Streets
26 Rockin’ Again
27 Rock N’ Roll Gypsy
28 Broken Heroes
29 Waiting For The Night
30 Rock The Nations
31 Northern Lady
32 Battle Cry
33 Ride Like The Wind
34 Red Alert

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*