Newsfeed

Eternal Torment: Fra Gold Coast!

Eternal Torment - Blind To Reality

Det er en blomstrende musikk scene down under, altså i Australia. To dager før julen ringes inn kommer debutskiva til det forholdsvis ferske bandet Eternal Torment, og det er ei skive som heter Blind To Reality. En forsmak på hva vi kan vente oss kommer nå i form av singelen «Depose». Eternal Torment er fra Queensland, og fra den delen av nevnte områder som kalles Gold Coast, Gullkysten.

Bandet ble i sin tid etablert med et soleklart mål om å spille kompromissløs death metal. Kvartetten blander tekniske gitarriff med nådeløs tromming og dundrende basslinjer og vokal med villskap for å lage en musikk full av råskap og knusende galskap. Planen er så fort som overhodet mulig å turnere heftig i Australia og spille sin signatur brutale death metal stil. Bandet ga ut EP-en Descent Into Madness i 2015.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*