Newsfeed

Dream Machine: Hyppige drømmerier.

Dream Machine - Breaking the Circle

Det er ikke mange månedene siden jeg kom over debut-albumet The Illusion til det amerikanske ekteparet Melton i Dream Machine. Når jeg plukket opp Breaking the Circle for noen dager siden, trodde jeg først det var nok et psykedelisk band som hadde brukt dette bandnavnet. Men det viser seg at duetten har hatt noen låter liggende, og dette er bør kanskje anses som deres tredje album, siden Matthew Melton ga ut en soloskive i oktober.

Denne gangen går duoen mer i retning progressiv rock, og blander inn litt proto-metal, og da vil jeg tro at klassisk rock ala Led Zeppelin og Deep Purple kan trekkes inn som inspirasjonskilder. På hjemmesiden sin gir de klart uttrykk for at de ikke er finnes på Facebook, siden de mener denne tjenesten “brings out the worst in people”. Så her er det ihvertfall to stykker som har klart å rive seg løs.

Bandcamp

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*