Newsfeed

Walter Fornication: Eksperimentelt fra treskolandet

Walter Fornication - On A Journey Through Time And Space

Etter å ha spilt i diverse band er det en god del musikere som velger en solokarriere. Walter Fornication fra Rotterdam er en som begynte sin nye karriere for vel to år siden. Fornication har vært produktiv for nylig så kom On A Journey Through Time And Space, og det er oppfølgeren til debuten A Revolution`s Dawn. Årets skive er eksperimentell death metal hvor futuristiske synthelementer fra Futuresynth og Synthwave tilsettes.

Lyrisk sett handler det om cyberpunk, engelsk litteratur, historie, krig, revolusjon, politikk og sosial kritikk. Det skulle tilsi at Fornication har en utømmelig kilde der. En nesten utømmelig kilde har også nederlenderen innen musikk da han låner fra og inspireres av alle metal sine undersjangere. Så vi kan trygt fastslå at Walter Fornication har særpreg og egenart, og låter ulikt det mest av andre artister. Han spiller bass, trommer, gitarer, synther og synger, samt at han står for programmeringen.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*