Newsfeed

Oceans Of Slumber: Blant 100 år gamle låver

Oceans Of Slumber – The Banished Heart

«The Decay Of Disregard» heter den første singelen fra Oceans Of Slumber sin skive The Banished Heart som kom i dag. Bandet er fra Houston og spiller en progmetal som har særpreg og som gjør at bandet er respektert i mange musikkmiljøer. Bandet har også en vokalist i Cammie Gilbert som synger utrolig bra og på sine premisser og med stor innlevelse. 

Lyrikken er også med stor innlevelse og gjennomarbeidet. Tekstene tar for seg mye, blant annet realisering, selvdestruksjon, og livets særegenheter. Videoen til «The Decay Of Disregard» er «skytt» i det vakre landskapet i Big Creek i Texas. Det er rikelig med vakre og skremmende 100 år gamle låver som ytterlig gir tekstene merverdi.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*