Newsfeed

Be Under Arms: «På banen» siden 2013

Be Under Arms - Evil Tales Of The Northern Country

Det Moskva baserte bandet Be Under Arms har nylig sluppet videoen Don`t Fear Death fra skiva Evil Tales Of The Northern Country som kom tidligere i år. Be Under Arms har vært «på banen» siden 2013 og spiller en melodisk death metal med elementer fra groove metal og metalcore. Bandet pensler ofte ut en dystopisk atmosfære og det står bra til den samfunnsorienterte kritikken om sosiale temaer. Anna Logacheva og Vladimir Nasonov deler på det vokale og det synes jeg de utfører på en virkelig bra måte som gir musikken ytterlige merverdi.

Lenke:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*