Newsfeed

Tonochrome: London Calling

Tonochrome - A Map in Fragments

Fra London kommer kvintetten Tonochrome som spiller en alternativ rock med et touch av psykedelia og vilje til å eksperimentere. Det kan blant annet høres i uvanlige arrangementer og bearbeidede gitarer. Bandet bringer inn elementer fra grunge, jazz, pop og hva de måtte føle for, og det funker bra fordi dette gjøres stilfullt og virker naturlig. Låtmateriale er solid og gjennomarbeidet, og musikerne samhandler og er dyktige. 

Bandet sin vokalist og låtskriver Andres Razzini sier at fordi bandet egentlig ikke passer inn i noen spesifikk musikk kategori så måtte de også ha en label som tillot dette. Velkjente Bad Elephant ble da et naturlig «hjem» for Tonochrome. På nyåret kommer engelskmennene med skiva A Map in Fragments. Det er ei skive med store gitarprestasjoner av fenomenet Charlie Cawood.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*