Newsfeed

Ataraxy: Rått og mørkt

Ataraxy - Where All Hope Fades

Den femte største byen i Spania er Zaragoza og den byen er i høy grad et knutepunkt til de andre store byene i landet. Et slags knutepunkt i death metal i Spania er også bandet Ataraxy som har opparbeidet seg stor status siden starten i 2008. I februar kommer de med ny skive i form av Where All Hope Fades. 

Den skiva viser et band som har modnet og som kommer opp med en death metal som er smykket med doom metal vibber og som er rå og mørk. Ingen ren vokal her, og soundet er tøft og energisk og slik death metal i sin tid var ment å låte.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*