Newsfeed

Folklodia: Internasjonalt knippe musikere

Folklodia – Battle Of The Milvian Bridge

Det har vært utrolig mange slag opp gjennom tidene, og felles for de aller fleste er jo død og lemlestelse og seierherrer som triumferer. Battle Of The Milvian Bridge fant sted 28. oktober 312 mellom den romerske keiseren Konstantin den store og hans motstander Maxentius. Konstantin vant slaget, og han ble utnevnt til den eneste keiseren av Romerriket. I betydelig mer moderne tid er Battle Of The Milvian Bridge den nye skiva til bandet Folklodia. Det er et internasjonalt band som lager episk folk/viking metal, og som er et rent studio band. I studio leverer de varene, men på You Tube er det enda ikke levert noen video fra det nye albumet.

Musikerne kommer fra land som Hellas, Sveits, Litauen, Australia, Moanco, Canada, USA, Tyskland, talia og Frankrige. I sannhet et internasjonalt knippe musikere. Folklodia ble til i 2007 med rutinerte og dyktige musikere fra band som  Folkearth , Sunuthar, Minhyriath, Black Knight Symfonia, Troldhaugen og Seventh Sword. Bandet har ingen religiøse eller politiske intensjoner, men bruker flittig vekk akustisk instrumentering. Instrumenter som sekkepipe, fløyte og fiolin beriker bandet sin tapning av epic folk/viking metal. Battle Of The Milvian Bridge er nok bandet sin mest catchy skive, mest episke og mest folkaktige.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*