Newsfeed

Into the Great Divide: Heltedåder.

Into the Great Divide - Into the Great Divide

Trommeslageren Mike Mangini fra Dream Theater kommer i slutten av januar med et nytt prosjekt kalt Into the Great Divide. Samarbeidspartneren hans på denne instrumentale skiva er produsent Richard Chycki, som tidligere har produsert album for band som Def Leppard, Rush og Aerosmith.

Den selvtitulerte utgivelsen kommer i ti kapitler, og forteller om historien om manns eventyrlige reise til å bli reise seg som en heltefigur. Med alle tittelsporene følger en intro der historien blir fortalt, som følges opp med instrumentale låter med navn som A Call To Adventure og Test & Enemies. Albumet Into the Great Divide slippes 26. januar.

Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*