Newsfeed

Twilight Mystery: Demonvarsel?

Twilight Mystery – Мои Демоны/Мine Demoner

Twilight Mystery er et nytt bekjentskap for meg, og det er ikke så mye info å finne om bandet. Hele den ferske skiva Мои Демоны er lagt ut på You Tube, så musikken er heldigvis tilgjengelig. Мои Демоны er russisk og takket være google translate kan jeg kjapt finne ut hva det betyr. Mine Demoner. Hva tekstene handler om aner jeg selvsagt ikke da min oppfattelse av det russiske språket muntlig er ekstremt begrenset. Kanskje er det et demonvarsel?

Bandet er fra den store byen Rostov-na-Donu som ligger nær grensen til Ukraina. Twilight Mystery er en kvartett og spiller en gotisk metal som jeg så langt synes virker spennende og velspilt. Bandet består av vokalisten Anastasia Andriashina, gitaristen Anton Yakovlev, bassisten Dmitry Loshakov og trommeslageren Sergey Nitkin.

Lenke:
Russisk Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*