Newsfeed

Kittie: Dokumentar

Kittie - Origins / Evolution 

Kittie er fra London, men det er ikke hovedstaden i England, men derimot London Ontario i Candada. Allerde på high school så bestemte søstrene Motgan og Mercedes Lander seg for at metal var livet deres og å starte band. At de 20 år sener skulle være heavy metal feminist ikoner så de nok ikke for seg. Bandet kalte de Kittie, men selv om det er et noe «snilt» navn så er musikken like brutal og hard som de aller fleste mannlige kollegene i heavy metal band. Som en bonus så har Kittie solgt skiver i store mengder.

Kittie har holdt utallige konserter opp gjennom årene og har hatt diverse gjestemusiker med seg. Rob McCallum har filmet mange av disse konsertene og 30 mars kommer dokumentaren Origins / Evolution. Dokumentaren vil også til fansen store glede inneholde en ny CD som også har bonus i form av diverse aldri tidligere innspilte live låter fra tidlig på 2000 tallet.

Even better, the documentary will be Fans can also look for a 12″ vinyl record in the coming months that includes the audio portion of the release. The artwork for the documentary can be seen below.In 2016, McCallum revealed that he had hundreds of hours of footage and interviews to sift through while making the documentary. He also added that he envisioned breaking up the documentary into the first ten years and second ten years of the band.

Kittie returned to the stage for the first time in four years at the Origins / Evolutions party in London, Ontario last October. The band played a career-spanning set that included both current and former members.​The 3-Disc Set (DVD, Blu Ray and CD) is due out on 3/30/2018.  Also, look out for a 12″ record of the audio portion of the release in the coming months.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*