Newsfeed

Sarah Longfield signerer med Season of Mist.

At ingen plateselskap har plukket opp Sarah Longfield før nå, er meg en gåte. Jeg har fulgt karrieren hennes siden The Fine Constants debutskive Myriad kom i 2012, der hun som grunnlegger av det instrumentale djent-bandet og som soloartist har rundt ti utgivelser bak seg. Hun er kanskje mest kjent for å gjøre covere av ulike tekniske metalband på youtube-kanalen sin der hun har bygd opp et publikum på 160 000.

Facebook
Youtube

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*