Newsfeed

Hypnotheticall: Fart og futt

Hypnotheticall - Synchreality

Mellom Milano og Venezia ved motorveien ligger Verona, og her holder også bandet Hypnotheticall. De lever opp til sin nærhet til motorveien da de har mye fart og futt i sin moderne tilnærming til prog metal. Det kan høres på skive Synchreality som er bandet sitt tredje verk og som kommer 16 mars. Bandet har holdt på siden 1999 og er å finne både på metal archives og prog archives. Kvartetten kom med hel CD i 2009 og i 2012, så nå var det på tide med ny skive.

Jeg tillater meg å la presseskrivet få lov til å komme opp med en beskrivelse, så får den enkelte lytter selv gjøre seg opp sin egen mening,

Electronic contaminations, rarefied melodies and turbulent rhythmic inflections in a passionate sound embrace that tells us of the fragility of the human soul, of its desperate search for identity, of the definitive choice of love but above all of the mystery of life and its fatal carnality!!! 10 intense pulsations in the heart of time, where emotions never fade away!!!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*