Newsfeed

Saintorment: Fra Daugpilsav

Saintorment - Defective Mind

Daugavpils het mellom 1561 og 1772 Dyneburg! Begge de navnene er jo på norsk noe som låter nokså snålt. Snålt låter ikke bandet Saintorment fra Daugapils i Latvia. De spiller en thrash metal med elementer av speed metal og heavy metal. More Hate Productions har jo et noe spesielt navn, men er labelen bak Saintorment som nå er aktuelle med skiva Defective Mind.

Skiva kommer med en 12 siders hefte «booklet» som er med bilder fra Daugapils som forresten er Latvia sin nest største by. Musikerne i Saintorment sier at hefte vil ta de som kjøper skiva med på en rundtur i deres hjemby. Heftet vil vise alle de plassene som bandet ser så å si daglig. Noe plasser gir bandet inspirasjon, noen leder til apati og noen fyller musikerne i Saintorment med sinne! Heftte har også med all lyrikken på skiva og fakta om albumet.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5231 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*