Newsfeed

Afasia: Ingen svikt i evnene

Afasia – A Drift In Remorse

Afasia er på norsk afasi som er svikt i evnen til å bruke og forstå ord selv om både musklene som deltar i talefunksjonen og nerveforsyningen til disse musklene er intakt. Hos bandet Afasi er det ingen svikt i de musikalske evnene, men et sultent og entusiastisk band som drømmer om å få ut sitt musikalske brygg til folk. De slipper sin debut EP A Drift In Remorse i slutten av februar.

Bandet spiller en gitardrevet dark metal/atmosfærisk metal. Så tilsettes det elementer fra mange sjangere etter hva som føles riktig for musikerne. Doom metal, death metal, darkwave, shoegaze, klassisk musikk osv. Jeg synes så langt det jeg har hørt av bandet virker å være spennende saker.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*