Newsfeed

Heretic`s Dream – Kjettere og slikt

Heretic`s Dream – Resilience

Kjetter var et vanlig ord i middelalderen, men dukker nå bare sporadisk opp. Et band som dukket opp for vel ti år siden var Heretic`s Dream. Musikerne i bandet har ingen kjetterske musikalske tanker, men liker å gjøre ting på sin måte. I løpet av høsten vil bandet sin fjerde skiva dukke opp, og den er foreløpig kalt Resilience. I påvente av den nye skiva er låten «A Price To Pay» nå klar.

Heretic`s Dream er opprinnelig fra Roma, men er vekselsvis i Roma og London nå for tiden. I bunn av musikken til kvintetten ligger det prog og så tilsettes det elementer av goth, pop, metal, hardrcok, alternativ musikk avhengig av hva som føles riktig når låter skrives. Rytmikken er kledelig og gledelig kompleks og musikken er energisk og levende. Det var vokalisten Francesca Di Ventura  og gitaristen Andrej Surace som i 2008 fyrte av  Heretic`s Dream raketten.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*