Newsfeed

Apophys: Brenner for musikken sin

Apophys – Devoratis

Apophys fra Nederland spiller en death metal med sci-fi lyrikk. Bandet er en kvintett og har holdt på siden 2012. Musikerne er rekruttert fra kjente band som God Dethroned og Toxacara. Apophys har mer fokus på låtstruktur enn på teknikk, og spiller en moderne form for death metal. De gjør også sitt ytterste for å utvikle seg, og er seriøse musikere som brenner for musikken sine.

Bandet har turnert rimelig intens internasjonalt, og blant annet delt scene med band som Vader, Hate Eternal, Dying Fetus, Misery Index, Cattle Decapitation. Nylig kom skiva Devoratis som er en oppfølger til den selvtitulerte debuten. Devoratis er produsert av Stefano Morabito som er kjent for sitt utmerkede arbeid med band som Fleshgod Apocalypse og Hour Of Penance. Sanne Van Dijk og Dave Meester spiller begge gitarer i Apophys, og ja de leverer varene til de grader.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*