Newsfeed

Visigoth: Hammers, axes and swords

Visigoth - Conqueror's Oath

Salt Lake City i Utah er for meg assosiert med mormonene, men det er åpenbart også annet enn en aktiv religionsdyrkelse som skjer i den byen. Heavy metal bandet Visigoth kommer fra Salt Lake City. Med sin nye skive Conqueror’s Oath får amerikanerne mange godord. Coveret på den nye skiva sier mye om lyrikken som er slag, Fantasy, mytologi og metal. Eller noe slikt for å prøve å beskrive hva det dreier seg om, Hammers, axes and swords glint in the flickering torchlight as the tumultuous cacophony of an army on the march fills the night air.

Åpningslåten Steel And Silver setter standarden for skiva, og er nok en av de aller beste låtene på Conqueror`s Oath. Refrenget sitter som et skudd og det gjør også følelsen av en episk atmosfære. Tritor`s Gate starter som en rolig ballade for det blir et sceneskifte til bombastisk musikk i Manowar stil. Visigoth bekrefter med sin nye skive at de er et metal band som har kvalitet i massevis og bør være noe for mange heavy metal fan.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*