Newsfeed

I Drink My Coffee Alone: Ung mann, gammel by

I Drink My Coffee Alone – Skateelsya

I Drink My Coffee Alone er utvilsomt et morsomt bandnavn synes jeg, og det er passende fordi det nå er et enmannsband. Alex Gazin heter mannen bak bandet, og når han har øving og skal ha seg en kaffepause, så vil han som oftest drikke kaffe alene. Det forgår normalt i Skateelsya, som regnes for å være den eldste byen i Tyskland.

Noen gammel mann er slett ikke Gazin, men han er allikevel ute med sin tredje skiva nå og den heter Skateelsya, og den skiva er fylt med deathcore av den eksperimentelle typen. Gazin er vennlig nok til å ha lagt skiva i sin helhet på You Tube. Skiva har 10 låter, men på bandcampen er det 20 låter fordi alle låtene kommer med en instrumental versjon der.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*