Newsfeed

Karabas Barabas: Tøylesløs humor

Karabas Barabas - Sex With The Devil

Enkelte med rimelig dårlig relasjoner til sin ex vil kanskje hevde at de har hatt sex med djevelen? Fullt så dramatisk er nok ikke bandet Karabas Barabas og deres nye skive, Sex With The Devil. Broklyntrioen har tilsynelatende en tøylesløs humor, og fleiper og tuller med alt og alle.

Karabas Barabas virker å være herlig og stilfullt fandenivoldske og har popsensiblitet og er full av ville innfall når de lager musikk. Det nyter musikken godt av for det er ofte ikke mulig å forutse hva de kan finne på.

Sex With The Devil er bandet sin andre hele CD, og de har holdt på siden 2010. Klippet ovenfor her er bandet sin hyllest til John Dunsworth kjent for rollefiguren Jim Lahey i den canadiske kultserien Trailer Park Boys. Dunsworth døde tidligere i år. Musikken har også klare psykedeliske vibber, og kan gjerne kalles alternativ rock.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*