Newsfeed

Nine O Nine: Upløyd mark

Nine O Nine - The Time Is Now

You dont need to know our story…You need to hear our music!!! Bak den uttalelsen står Lisboabandet Nine O Nine, eller forkortet NON eller med tall, 909. Det var gitaristen Tó Pica som i fjor tok iniativet til NON, og når han søkte musikere til bandet så valgte han erfarne og dyktige musikere fornuftig nok. Målene for bandet var å få ut en debutskive kjapt, og den kom i går og heter The Time Is Now. Et annet mål var at musikken skulle bryte ned musikalske barrierer og dyrke upløyd mark.

Lenke:
Facebook

 

About Ulf Backstrøm (7230 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*