Newsfeed

Addiktio: I skjæringspunktet mellom rock, metal og jazz.

Det er ikke mange årene siden  Kristiansand produserte supergruppa Rendezvous Point. Fra sørlands-byen kommer nok en gruppe med medlemmer som har god erfaring fra norsk musikkliv, og har spilt sammen med musikere som Marit Larsen og Odd Nordstoga, og band som Shining.

Bandet spiller instrumental-musikk med innflytelser fra Mew, Radiohead, Meshuggah og jazzgitaristen Wayne Krantz, og befinner seg i gråsonen mellom progressiv rock, metal og jazz, der følelsesmessige melodilinjer avløses av intrikate jazzrock-riffing. På Verraton kriger musikerne mot hverandre med rytmer og riff, gjennom improvisasjon og godt samspill. Bak Addiktio-navnet finner vi Håkon Sagen på gitar, Ruben Oma på bass og Thomas Gallatin som trommeslager, og av gjesteartistene på debuten deres bidrar Helge Lien, Bernt Moen og Syver Storskogen.

Facebook

Om Jon Skjeseth (521 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*