Newsfeed

Methysos: Drukkenbolt!

Methysos – Jukai

Metal Archieves kommer opp med 72 metal band fra Kypros, hvorav 14 er oppløst. Oppløst er slett ikke Methysos som er aktive som iltre veps på sensommeren. Methysos er fra det greske språket som jo er gresk for de fleste, he he. Methysos betyr drukkebolt, og det står bra til musikerne i bandet som nyter livet til fulle. Det er åpenbart at kypriotene koser seg med sin tapning av folk metal. Ubeskjedent sier musikerne at «Our music is like a drink, which for sure you will enjoy».

Musikerne sier at de er fra Kypros og der har de har flust av eventyr, legender og myter som de elsker å synge om. Første skiva het passende nok Folkloria og kom for to år siden. Da hadde bandet holdt på i hele 15 år, og oppstarten var ved Mario Kenji som synger, spiller bass og banjo, og ved George Satyr0s som spiller trommer. At musikerne har sansen for kallenavn er tydelig. George Zeus, C.K. The Madman, og Nidal kalles de øvrige musikerne.

Trolldonk er assosiert medlem av bandet, og hans jobb er å feste! Trolldonk er en fiktiv person, men også bandet sin muse, og han stjeler drikkevarene til musikerne sier de. Methysos har delt scene med band som Methysos, Kypros, Armageddon, Mnemic Uriah Heep, Clepto og Grave Digger. Bandet liker at folk danser til musikken deres, og gjerne at de også driver med headbanging.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*