Newsfeed

Dominance: Brutalt men melodisk

Dominance – XX: The Rising Vengeance

Det er tre minst band som heter Dominance. Et fra USA som spiller thrash metal, ett fra Israel som spiller death metal/grindcore. Fra Italia kommer det tredje bandet som heter Dominance, og de spiller death metal. En rimelig tradisjonell og brutal death metal med flust av melodiske hooks. Bandet er nå ute med en video «Breathless» fra skiva XX: The Rising Vengeance.

Den skiva kom for to år siden og var italienernes tredje skive. Vi kan trygt fastslå at den italienske kvintetten ikke akkurat er kjappe i avtrekket hva gjelder å lage videoer. De er til gjengjeld svært fornøyd med «Breathless», og innsatsen fra skuespilleren Damy Dei Pulvis Et Umbra og produsenten Patrizia Cogliati.

Dominace her fra 1992 til 1995 Mohr. Den gang var death metal noe nytt og bandet spilte en stemningsfull og episk musikk som gikk rett hjem hos fansen, I 1999 slapp Domniance skiva Anthem Of Ancient Splendour. Det verket regnes av mange som et mesterverk.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*