Newsfeed

Denied: Väsby metal

Denied - Exercise Their Right To Freedom Of Speech

Exercise Their Right To Freedom Of Speech er en lang tittel på ei skive, men nå en gang hva den svenske bandet Denied har bestemt seg for. Skiva kom i midten av februar og med miksing og mastring av den svært anerkjente produceren Fredrik Folkare. Han har ytterlige forsterket det Denied er kjent og likt for som er en spenstig variasjon i fart, intensitet og hardhet. Dette er supplert med riffrikdom og catchy hooks uten at energien renner ut av musikken.

Denied har ingen åpenbar vokalist så Johan Fahlberg (Jaded Heart) og Chris Laney (Pretty Maids) er hyret inn for det på skiva. Den skiva er for øvrig nummer to i kronologien og debuten kom i 2014 i form av Let Them Burn. På det tidspunktet hadde Denied vært oprativt som band i hele ti år. Det var gitaristen Andreas Carlsson som i 2004 satt i gang Denied prosjektet. Målet var å spille heavy metal av den melodiøse typen, og det har Väsbybandet klart å oppnå. I desember i fjor kom første video fra den nye skiva «Beggars And Thieves».

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*