Newsfeed

Samurai Of Prog: Tangent heaven

Samurai Of Prog – Archiviarum

Det var den Finland baserte italienske musikeren Marco Bernard som etablerte det multinasjonale bandet Samurai Of Prog for ni år siden. Nå er bandet aktuell med skiva Archiviarum som er den sjette i kronologien. Den skiva er basert på en trio i form av musikerne Steve Unruh, Marco Barnard og Kimmo Pörsti. I tillegg så er det 18 gjesteartister og av disse så trakterer 8 av de keyboards. Det er følgelig mange tangenter i aksjon på Archiviarum. For noen vil dette være tangent heaven, men andre vil mislike dette noe voldsomt.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*