Newsfeed

Levania: Når desperasjonen blir stor nok

Levania – The Day I Left Behind

The Day I Left Apart er en EP som det italienske gothic metal bandet Levania og det var på tide da det var fire år siden CD-en Renascentis. Den nye skiva viser et band som har utviklet soundet sitt med bruk av mye mer elektroniske elementer. I tillegg er det på den nye skiva et ekte forsøk på å unngå de typiske stereotypiene som gothic metal ofte har for mye av.

The Day I Left Apart har med seg en del gjesteartister, og disse er stort sett venner av musikerne i bandet. Lyrikken på skiva er diverse refleksjoner og temaet desperasjon i alle mulige fasetter. Italienerne forsøker å leve seg inn i de uheldige som blir utsatt for diverse overgrep. Når så desperasjon blir stor nok så kan det genere handlinger som kan være verre enn overgrepet!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*