Newsfeed

Quo: Allsidig musiker

Quo – Trama

Nate Exx Gradowski er en fyr som synger, spiller gitar, bass og keyboards og som programmerer musikk. Disse egenskapene gjør at han har fyrt av musikkprosjektet Quo som for to år siden kom med selvtitulert skive. Gradowski selv har en bred musikksmak og liker 50 tallets rock, industriell metal og aggressiv ekstrem metal og mye mer.

Quo er nå ute med skive to Trama som er variert mørk musikk, som  tidvis er en vakker musikk med mange progressive elementer. Lyrikken omhandler de mørkeste menneskelige livsprosessene som død, tap, psykisk lidelse, paranormalt og ensomhet. Gradowski er også med i bandet Isolated Antagonist som sysler med industriell metal. Tar vi forbokstavene til Isolated Antagonist får vi AI, Artificial Inteligence som Gradowski er opptatt av så vidt jeg skjønner.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*