Newsfeed

Stormzone: «Festivalmani»!

Stormzone – Lucifer`s Factory

Lucifer er for enkelt en helt, og for andre det helt motsatte! At han har en egen fabrikk ville sikkert sjokkert enkelte, men nå er det jo bare snakk om skiva Lucifer`s Factory. Bak den skiva er bandet Stormzone fra Nord Irland som feirer sitt 12 års jubileum med å utgi nye skive. Årets skive er den femte siden debuten i 2007, og Stormzone spiller heavy metal med elementer av hardrock.

Musikerne sine keltiske røtter feires med de tre låtene «Cushy Glen», «Albhartach» og «Dark Hedges». Skiva byr på ytterlige ti låter, og lange låter er ikke Stormzone noen fan av. Musikken er rett frem og uten noen nykker og med fokus på å levere varene. Dokken sin verdenskjente gitarist George Lynch skal ut på turne med sitt solo prosjekt. Han har selv valgt Stormzone som sitt «backing» band. Det sier mye om statusen til Stormzone.

Bandet frontes av den gode vokalisten Harv Harbinson. I løpet av 2018 vil nordirene turne i Europa sammen med band som er i nærheten stilistisk. Stryper, Saxon, Y&T, Sebastian Bach, Tesla, Diamond Head, White Lion og Winger. Stormzone skal også på utallige festivaler i 2018 som Wacken Open Air, Sweden Rock, Lorca Rock Festival, Headbangers Open Air, Metal Days, Leyendas Del Rock, Sonisphere, Bloodstock Open Air, Raismesfest, Skulls of Metal, Firefest og Metal Assault Festival og flere. I sannhet et band som er on the road dette her, og som nesten kan sies å ha «festivalmani»!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*