Newsfeed

3thera: Djevelen ligger i detaljene

3thera – Borning

Instrumental prog fra Brasil og fra bandet 3thera som er aktuell med debutskiva Borning. Bandet er fra det høyt beliggende byen Jundiaí og består av tre musikere. I tillegg til å holde til i høyden så har bandet høynet nivået på sin musikk opp gjennom årene. Med beinhardt arbeid og tålmodighet har bandet jobbet med detaljene og sine egne spilleferdigheter. Arrangementer og komposisjonene er utformet med stort engasjement og med vilje til å lage sitt eget musikalske brygg.

Churchill brød seg om de miste småting, og han lykkes jo med å redde England under 2 verdenskrig. 3Thera er ikke i krig, men bruker ordtaket djevelen ligger i detaljene for alt det er verdt og for å lykkes med musikken.  Detaljene styrer omdømmet, inntrykket, følelsen av at noe er ekte og sant. 3thera byr på ekte velspilt instrumental prog.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*