Newsfeed

The Dame: Sexy oppstasede chics!

The Dame - Losing Sight Of What You Want

At den internasjonale domstolen holder hus i Haag er velkjent i Norge, men at den internasjonale straffedomstolen også er i den byen er nok mindre kjent. Betydelig mindre kjent i Norge er det nok at bandet The Dame kommer fra Haag. I følge musikerne i The Dame så spiller bandet en sexy versjon av prog! Eller som de sier det, She is sensual, feminine, and smooth… that is, until the guitars start roaring. Nylig slapp bandet fra Haag skiva Losing Sight Of What You Want.

Som jeg har nevnt utallige ganger så har jeg stor sans for band som tar et skritt til siden for røkla. Det er selvsagt slett ikke sikkert slikt blir vellykket, men å resirkulere seg selv eller andre er sjeldent noe som skaper spennende og bra musikk slik jeg ser det. The Dame er et band som byr på seg selv, og gjør ting på sin måte.

Kvintetten byr på en reise tilbake til det romantisk og spinnville tyvetallet. Til skjulte bakrom i klubber, røykfylte nattklubber, likør og kaffe, og velkledde gentlemen og sexy oppstasede chics. Marian Van Charante er frontkvinne i bandet, og sier at tiden er kommet for å drikke champagne og danse på bordet.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*