Newsfeed

Hover Even: Kvantesteg neste gang?

Hover Even – Fervour For The Maimed

Gøteborg er en by som har mye å by på og herunder bandet Hover Even. Debutskiva Fervour For The Maimed kom for noen uker siden, og den vekket min interesse. Musikken er slett ikke revolusjonerende, men viser en trio som virkelig forsøker å lage musikk de kan stå inne for. Musikerne er ganske så unge, og kanskje på neste skive så våger trioen enda mer? 

Tar Hover Even da flere sjanser og slipper seg løs så tar de muligens kvantesteg mot noe virkelig bra? At svenskene har lyttet noe på sine landsmenn i Opeth og noe mer på hva Steven Wilson sysler med er jeg rimelig sikker på. Likevel så gi bandet en sjanse og lytt til låten Truth Synchronous!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*