Newsfeed

Archaic: Med dramtisk video

Archaic - How Much Blood Would You Shed To Stay Alive

Det er minst 20 band som spiller metal som heter noe med Archaic, men kun to som bare heter Archaic ser det ut til. Et band fra Frankrike som spiller funeral doom metal, og et fra Ungarn som spiller thrash metal. Dent ungarske bandet er fra Budapest og er nå aktuell med skiva How Much Blood Would You Shed To Stay Alive. Det var på tide da forrige skive som var debuten kom for 12 år siden.

Debutskiva vekket oppsikt i positiv forstand, og Archaic ble oppvarmere for Testament på det bandet sin turne i Tyskland. Ungarerne kommer nå med en ny video med følgende beskrivelse, In 2018, a large number of dead bodies were found in a hidden room, near to thrash metal band Archaic’s rehearsal room. A badly damaged video camera was found thrown into a near trash container. The following footage was retrieved from the broken memory card. Viewer discretion advised.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*