Newsfeed

Lovelorn Dolls: Popsensibilitet

Lovelorn Dolls – Darker Ages

Det er et romantisk men mørkt musikkunivers Lovelorn Dolls spenner opp på sin tredje skive Darker Ages. Rimelig sentralt i bandet er Ladyhell som står for arrangering, vokal og lyrikken og Corpus Christi som er ansvarlig for musikk, programmering og produksjonen. Bandet mikser sammen til et hele atmosfæren til elektronisk musikk, folk, gotisk musikk, alternativ rock, og blir herlig uforutsigbare til tider. Det applaudere jeg som alltid. Litt popsensibilitet er jo ikke nødvendigvis negativt, og en sensuell kvinnestemme er heller ikke å forakte.

Bandet kombinerer det visuelle med inspirasjon fra Tim Burton og glam fra The Birthday Massacre eller Marilyn Manson, med musikk inspirasjon fra Lacuna Coil, Evanescence og Garbage. Eller om en vil, barndommen tegnet i en fantasy verden! Omtalte Ladyhell har en svært allsidige og fin stemme, som påvirker soundet til dette belgisk bandet. Låten Lament er en låt som er blant de hardere låtene bandet har, og som på mange måter definerer noe av hva bandet kan by lytteren på.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*