Newsfeed

Axios: Ungdommelige og entusiastiske!

Axios – Erased

Musikerne i Axios virker å være svært unge, men også ivrige etter å få ut musikken sin til lytterne. Finansieringen av debuten Erased er kommet gjennom donasjoner fra venner og familie gjennom Fundraiser. Bandet er fra den lille byen Algonquin i Illinois i USA. Det er fem musikere i bandet, og originalt nok så er kvinnen i bandet Ashley Tracey den som spiller keyboards og hun tar seg også av vokalen når det trengs.

Jeg synes det er utrolig morsomt å oppdage nye og ukjente band som jeg har nevnt mange ganger før. Axios har åpenbar stor sans for prog, og gir på alle måter virkelig jernet for at andre skal få høre musikken deres. At de skal få et stort gjennombrudd er ikke spesielt sannsynlig, men den store entusiasmen deres er nesten rørende å observere. Jeg pleier å sende linken til artiklene jeg skriver til bandene. Flertallet blir utrolig glad for at Permafrost får med seg så mye av det som skjer innen musikk!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*