Newsfeed

Peosphoros: Politically correct Trans LGBTQMN

Peosphoros - Pink Metal

Det måtte jo nesten komme noen som kalte skiva si Pink Metal og med tilhørende artefakter. Bandet er Peosphoros, og så vidt jeg kan skjønne så er musikerne fra Tyrkia og Hellas.

Jeg lar tekstene stå ukommentert,

Peosphoros is a strictly politically correct Trans LGBTQMN Pink Metal band and multimedia art collective who are against black metal.First fully all Trans extreme metal band.

The first album “Pink Metal» (2018) will be released through Social Genocide Records in UK explores problems of Black Metal culture, modern genocide of minorities, sexual liberation, power structures, sex worker artists.

We are a politically correct Trans LGBTQMN Pink Metal band who are against Black Metal. It is 2018 and there is no place for such f****try.

Litt fjas og vas fra bandet på You Tube,

We are sick of being called ironing. Women of the world unite!

In this video we discuss feminism, Islam and censorship.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*